Al uw bankzaken onder één dak

Zelfstandig adviseur van RegioBank

Wilt u ook een bank waar u altijd even kunt binnenlopen en welkom bent? Welkom bij Beks Groep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, voor een betaalrekening, internetbankieren, lenen, sparen of beleggen.

Beks Groep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, zit niet voor niets in Ten Boer. Wij kiezen bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Die weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving. We nemen de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Modern en klassiek bankieren

Bij ons heeft u nog keuzevrijheid en kunt u bankieren zoals u dat wilt. Bij ons hoeft u niet verplicht te gaan internet bankieren. Dankzij onze kasfunctie heeft u direct toegang tot uw geld en kunt u geld opnemen en storten aan onze balie. En kinderen kunnen bij ons nog gewoon terecht met hun spaarpotje. Daarnaast kunt u bij ons online bankieren. Met de RegioBank app heeft u altijd en overal toegang tot uw rekening via uw smartphone of tablet. Steeds meer bankkantoren verdwijnen in Nederland. Vooral in dorpen en kleinere steden. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. Beks Groep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, is de enige bank in Ten Boer en omgeving. En wij blijven!

Altijd uw bank in uw binnenzak.

Regiobank app
Download nu de app.

RegioBank: de buurtzame bank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar mensen met plezier kunnen wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we daar een rol in spelen. Zo regelen klanten hun bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

Contact opnemen
crossmenu