Voor een passende verzekering

Verzekeringen

Inboedelverzekering, inventarisverzekering, autoverzekering, fietsverzekering, levensverzekering, zorgverzekering, huisdierenverzekering en zo zijn er nog vele andere verzekeringen. Welke verzekeringen zijn voor u noodzakelijk en welke overbodig? Wij zoeken het voor u uit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dat u tussen alle verschillende verzekeringen soms het spoor bijster raakt snappen wij volkomen. Daarom is het ook handig om uw totale pakket aan verzekeringen eens onder de loep te nemen. Is het verstandig alle verzekeringen aan te houden? Of betaalt u onnodige kosten voor dubbele dekking? Zijn er zaken waarvoor u niet verzekerd bent, maar is dit misschien wel aan te raden? Kom voor een advies eens langs ons kantoor of maak een afspraak middels ons contactformulier.
Goedkoop is soms duurkoop, check de voorwaarden
Een goedkope verzekering is fijn voor uw portemonnee maar wat als de polisvoorwaarden niet goed zijn? Dan heeft u niets aan uw verzekering bij schade. Wij controleren welke schades er daadwerkelijk worden gedekt tegen welke prijs. Daarvoor bent u tenslotte verzekerd.
Vergelijken, ook bij lopende verzekeringen
Het is de moeite waard om één keer per jaar alle verzekeringen door te nemen. Wellicht is uw situatie veranderd of zijn de voorwaarden van de verzekering gewijzigd.
Eigen risico
Veel verzekeringen kennen een eigen risico. Als u schade heeft, betaalt u dan zelf een deel. Als u kiest voor een hoger eigen risico, krijgt u korting op de maandelijkse premie. Echter, wij adviseren dit alleen als u voldoende eigen geld heeft om dit hogere eigen risico te betalen.
Bent u onderverzekerd? Oververzekerd of dubbel verzekerd?
Onderverzekerd zijn betekent dat het bedrag waarvoor u verzekerd bent, te laag is om een eventuele schade volledig te vergoeden. Daartegenover staat oververzekering. Ook dat kan u veel geld kosten. Een relatief onbekende vorm van oververzekering gaat erover of de dekking wel relevant is voor uw situatie. Bijvoorbeeld: als u op de tiende verdieping van een flat woont, heeft u geen dekking voor diefstal van spullen uit uw tuin nodig.
Neem een pakket
Soms is het voordelig om meerdere verzekeringen in een pakket onder te brengen bij één verzekeraar. Veel partijen geven u dan een korting. Echter, niet elk pakket is altijd voordeliger. Kortom, maak gebruik van onze kennis en ervaring om uw verzekeringspakket optimaal samen te stellen en te laten blijven.
Onafhankelijk en persoonlijk advies door een team specialisten 
crossmenuchevron-down