Ontdek waar wij voor staan

Beks Assurantiën

Waar wij voor staan

Beks Assurantiën is het adres voor uw financiële zaken. Persoonlijk contact, de tijd nemen en kennis hebben van zaken. Dat vinden wij belangrijk.

Beks Assurantiën behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

De adviseurs van Beks Assurantiën hebben veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij zijn namelijk lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Waarom kiest u voor Beks Assurantiën?

✓ Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen

✓ Wij verzorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling

✓ Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

✓ Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren

✓ Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

Het team

Maak kennis met onze medewerkers

beksgroep-medewerker

Bert Beks

Directeur Assurantiekantoor en RegioBank
beksgroep-medewerker

Martine Beks-Kalksma

Binnendienst verzekeringen en RegioBank / verwerken hypotheekdossiers

M: martine@beksgroep.nl
T: 050-3022191

Afwezig op woensdagmiddag

beksgroep-medewerker

Frans Herbrink

Hypotheek adviseur
Albert Venema

Albert Venema

Hoofd binnendienst / Financiële administratie
Erik Blok

Erik Blok

Buitendienst en RegioBank / Schadebehandeling
Cynthia

Cynthia Bleeksma

Medewerkster Hypotheken

M: cynthia@beksgroep.nl
T: 050-3022191

Afwezig op maandag

Marlies Souman

Marlies Souman

Management assistent / medewerker hypotheken

M: marlies@beksgroep.nl
T: 050-3022191

Afwezig op dinsdag en vrijdag

Judith Bolhuis

Medewerker verzekeringen

M: judith@beksgroep.nl
T: 050-3022191

Afwezig op dinsdag

Annemiek Perdok

Annemiek Perdok

Medewerker hypotheken

M: annemiek@beksgroep.nl
T: 050-3022191

Afwezig op woensdag

Onze medewerkers vertellen

 • Martine Beks-Kalksma

  "Ik ben Martine Beks-Kalksma, geboren in Nijmegen en in 1978 verhuisd naar het mooie Groninger land. Als (directie-)secretaresse heb ik bij diverse bedrijven in Delfzijl gewerkt. In 1994 ben ik toegetreden in dit prachtige familiebedrijf, dat al sinds 1926 bestaat. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water of op het hockeyveld.

  Mocht u met ons kantoor bellen dan is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ik sta ik u graag te woord!"

  beksgroep-medewerker
 • Annemiek Perdok

  Sinds september 2015 ben ik bij Beks Assurantiën werkzaam en als eerste aanspreekpunt regel ik met plezier de afwikkeling van uw hypotheekaanvraag, waarbij ik de tijdlijnen goed voor u in de gaten houd.

  Mijn motto? Zeg wat je doet en doe wat je zegt

  "Heeft u vragen over uw hypotheek? Bel of mail mij en ik zoek het graag voor u uit. Behalve op de woensdag ben ik verder dagelijks tot 15.00 uur bereikbaar."

  Mag ik u binnenkort begroeten?"

  beksgroep-medewerker
 • Cynthia Bleeksma

  "In mei 2021 ben ik begonnen als medewerker hypotheken bij Beks assurantiën. Na bijna 10 jaar voor verschillende grote financiële instellingen gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij dit mooie bedrijf.

  Vanaf de eerste dag voel ik me hier thuis. Het persoonlijke contact met zowel mijn collega’s als onze klanten draagt daar uiteraard aan bij. Het is een veelzijdige functie; ik ondersteun aan de ene kant de hypotheekadviseurs en ben daarnaast het eerste aanspreekpunt voor klanten, geldverstrekkers, makelaars en notarissen. Dit alles uiteraard om onze hypotheekdossiers zó zorgvuldig, compleet en snel mogelijk af te kunnen ronden om daarmee de klant zijn verzoek, wens of zelfs droom waar te kunnen maken.

  In mijn vrije tijd leef ik me uit in de fitnessstudio, sta ik ontzettend graag in de keuken, heb ik behoorlijke groene vingers en geniet ik van het gezinsleven. Dit alles vindt plaats in het prachtige Zuidwolde."

  beksgroep-medewerker
 • Erik Blok

  "Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Beks Assurantiën. Als adviseur verzekeringen en bankzaken komt u mij binnen en buiten kantoor tegen. En kijk niet raar op als u mij buiten kantoortijden in het dorp tegenkomt, want ik woon op een steenworp afstand van kantoor.

  U kunt bij mij terecht voor al uw bankzaken en adviseer u graag over uw verzekeringen. Heeft u schade? Ook dan kunt u bij mij terecht. Tot ziens!"

  beksgroep-medewerker
 • Marlies Souman

  "Sinds augustus 2015 werk ik met veel plezier bij Beks Assurantiën te Ten Boer. Het is fijn om werkzaam te zijn bij een kantoor in de regio waarbij persoonlijk contact voorop staat. Samen met mijn collega’s zet ik mij graag in om uw woonwensen waar te kunnen maken. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over uw nieuwe of bestaande hypotheek. Ik sta u graag te woord!

  Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag."

  beksgroep-medewerker
 • Albert Venema

  "Ik ben 20 jaar werkzaam in dit mooie vak bij Beks Assurantiën. Als Senior Adviseur kunt u bij mij terecht voor al uw levensverzekeringen, hypotheek vraagstukken en uw bankzaken.

  Daarnaast verzorg ik de administratie van ons bedrijf.

  Ik zie u graag op ons kantoor."

  beksgroep-medewerker
Onafhankelijk en persoonlijk advies door een team specialisten 
crossmenu