LET OP: valse e-mails uit naam van RegioBank

Er zijn valse e-mails in omloop die uit naam van RegioBank zijn geschreven. In het onderwerp staat: Let op! Uw nieuwe digipas staat klaar. Deze e-mails zijn ook bekend als phishingmails en zijn bedoeld om persoonlijke gegevens van u te krijgen. Criminelen sturen deze valse e-mails uit naam van RegioBank.

Inhoud valse e-mail

In deze valse e-mail wordt verteld dat er een nieuwe veiligere digipas is en dat u deze aan moet vragen via de link in de e-mail. Er wordt gesuggereerd dat de oude digipas verloopt en gedeactiveerd wordt. De criminelen vragen u om een nieuwe digipas aan te vragen via een link in de e-mail. Zo proberen de criminelen vertrouwelijke informatie in handen te krijgen.

Wat kunt u doen

Krijgt u een e-mail van RegioBank die u niet vertrouwt? RegioBank vraagt NOOIT om een update van Internet Bankieren via een e-mail. Ook wordt er nooit gevraagd naar de pincode, digipas en digicode van een klant. U kunt de valse e-mail doorsturen naar valse-email@regiobank.nl of contact opnemen met 030 - 291 42 90. Op regiobank.nl/veiligbankieren leest u hoe u zich kunt beschermen tegen valse e-mails.

crossmenu